Masáže Český Krumlov| Masáže V Zahradě

Masáže Český Krumlov

Masáže Český Krumlov

Bolest zad, hlavy nebo svalů vám znepříjemňuje život? Přijďte si odpočinout do našeho studia na břehu řeky a dopřejte si dokonalou masáž, která vám uleví od bolesti a napětí.

ODMĚŇTE SVÉ JÁ CHVILKOU REGENERACE

Svůj termín si jednoduše vyberte v našem rezervačním systému nebo nám zavolejte na tel. 734 115 118

Masáže v zahradě český krumlov

Ve stínu košaté třešně, která se stala i naším symbolem, jsme pro vás vytvořili v příjemném a bezpečném rodinném prostředí, přímo oázu klidu – naše masážní studio. V zahradě u domu, během letních měsíců, si dokonce můžete užít masáž i přímo venku v altánu. Utečte ruchům města a dopřejte si hlubokou relaxaci jen obklopeni zvuky přírody.

Masáže na míru vašim potřebám

Jste unaveni z práce? Trpíte na migrény? Nebo vaše tělo už má dost a vy strádáte nepříjemnými blokádami a bolestmi? Pomůžeme vám masáží, která bude uzpůsobena přímo vašim potřebám a aktuálnímu stavu. Před začátkem každé masáže s vámi důkladně probereme s čím za námi přicházíte. Věříme, že pokud máme člověku skutečně pomoci, musíme se na jeho problém podívat komplexně. Je nám blízká myšlenka Kalokagathia – krása těla a duše jsou spojené nádoby. Naše portfolio masáží, z kterým si můžete přímo vybrat, nám slouží jako inspirace a zdroj masážních technik pro maximálně příjemný a uvolňující zážitek.

Masáže v Zahradě - jarní třešeň

Masáže, které pomáhají

Dárkový poukaz na masáž - Masáže v Zahradě

Dárkové poukazy na masáž

Potěšte své blízké a obdarujte je jedinečnou masáží v našem studiu Masáže v Zahradě. Dbáme na individuální přístup a tak masáží získají péči přímo na míru aktuálním potřebám. Ať je to pomoc s bolestmi zad a kloubů, nebo chybějící energií. Dárkový poukaz můžete objednat přímo online zde na stránkách přes online formulář, nebo se u nás stavit osobně. 

Přidejte se k našim spokojeným klientům

Vaše spokojenost a úsměv na tváři po masáží je pro nás největší odměnou a motivací tu pro vás stále být a pomoc vás s fyzickými, ale i psychickým trápením.

Byla jsem u paní Katky na lymfatické masáži a úžasné, pak jsem chtěla zkusit psychosomatickou masáž a musím říct že je to opravdu neuvěřitelně uvolňující a zároveň se vám vyplaví různé emoce, takto jsem to alespoň měla já. A jako bonus je, že když vejdete dovnitř, čeká vás úsměv masérky, krásné a čisté prostředí a moc dobrý čaj. Můžu maximálně doporučit! ❤️
Marie Polánská
Skvělé! Paní Michaela sestavila masáž na míru jak partnerovi, který trpí na bolesti zad, tak mně, pracující matce 8 měsíčního miminka 😊 Přítel byl moc spokojený a pár dní po masáži se bolest zad zlepšila. Já svoje tělo nechala opečovat lávovými kameny a olejem - byla to slast! 😍 Vřele doporučuji! Bydlet v Krumlově, docházíme pravidelně ☺️
Hana Šeborová
Absolutně otevřená náruč pomoc, absolutní profesionální a INDIVIDUÁLNÍ přístup. Pokaždé návštěvě je vyřešen nebo posunut problém k zdárnému uzdravení. Za mě spokojenost po všech stránkách... Děkuju, že jste. S láskou
Jan Kňourek
S kamarádkami jsme jeli na adventní víkend do Českého Krumlova. Našla jsem Masáže v Zahradě, po telefonu objednala tři masáže po sobě. 2.12.2022 jsme masáže navštívily všechny tři a opravdu pro všechny to pro nás byl zážitek a naprostá spokojenost. Paní Vaňásková masírovala intuitivně a přesně věděla co naše těla potřebují. Až zase pojedeme do Krumlova, víme kam zajít. Moc děkujeme a přejeme spousty spokojených klientů a klientek.
Soňa Kolářová
Hledáme maséra do studia

Hledáme maséra/ku

Jste masér nebo masérka s živnostenským listem a rád/a byste si vybudoval/a klientelu?

Pokud berete masáže jako své poslání, chcete se v masérském umu dále vzdělávat, ale právě vám chybí dobré zázemí, v podobě plně vybavené masérny včetně olejů, jste náš člověk s kterým se rády seznámíme a probereme možnosti spolupráce.