Indická masáž hlavy | Masáže V Zahradě

Indická masáž hlavy

Indická masáž hlavy není jen výhrada návštěvy Indie nebo lázeňskou specialitkou. Ve skutečnosti má indická masáž hlavy mnoho pozitivních dopadů jak na fyzické, tak na emocionální rovině.

Hlavním cílem indické masáže hlavy je uvolnit napětí

  • ve svalech a kloubech hlavy
  • v obličeji
  • krku a ramen.
  • Indická masáž hlavy Vám může také pomoci

  • zmírnit únavu
  • nespavost
  • bolesti hlavy

  • Zažijte hluboce uklidňující a uvolňující masáže. Zanechává pocit zvýšené energie, koncentrace a revitalizace.

    Masáž hlavy lék na migrénu?

    Za migrénou může stát napětí ve střední části zad, krku a hlavy. Tento útlak může často vést k bolestem hlavy a migrénám. Během masáže se zaměříme na vyvinutí tlaku na střední část zad, paže a ramena tak, abychom snížili napětí ve svalech. Masáží kolem krku a hlavy podpoříme cirkulaci mozkové tekutiny a snižujeme tak bolesti hlavy způsobující blokády.

    Podporuje růst vlasů

    Masáž pokožky hlavy zvyšuje výživu a kyslík do vlasového folikulu, což stimuluje růst vlasů Hnětení hlavy při masáži otevírá cévy na pokožce hlavy a napomáhá lepšímu vstřebávání cév. Každý vlasový folikul potřebuje stejné množství živin pro správný růst.

    Stimulace a očista lymfatickeho systemu

    Lymfatický systém odvádí odpadní látky z tkání a zpět. Indická masáž hlavy v tomto procesu napomáhá stimulací krevního oběhu a povzbuzením přirozeného odtoku lymfy.

    Pomáhá také přivádět do buněk nové živiny a kyslík. Při lymfodrenáži může pozitivně ovlivnit zmírnění otoků a otoků po pohmoždění, zlomenině nebo chirurgickém zákroku.

    Zmírňuje nespavost, únavu a stres

    Indická masáž hlavy uvolňuje stres a napětí v těle. To umožňuje hluboký pocit pohody a relaxace, což ovlivňuje váš spánkový cyklus.

    Zmírňuje stavy deprese

    Masáž hlavy podporuje přísun kyslíku do mozku, což je jeden z nejlepších způsobů, jak snížit úzkost a zlepšit náladu.

    Kyslík vám pomáhá myslet jasně a kreativně. Podobný účinek zažíváte i při aktivním cvičení.

    Obnovuje hladinu Vaší energie

    Indická masáž hlavy pracuje s konceptem vycházejícího z ajurvédy, který překračuje hranice léčení a klade důraz na vnitřní rovnováhu. Práce s čakrami prostřednictvím indických masáží má silný účinek při navracení energie těla zpět do rovnováhy.

    Dokáže zlepšit paměť a koncentraci

    Často máme potíže s krátkodobou pamětí, protože náš mozek je přetížen neuspořádanými myšlenkami. Tyto myšlenky pak ztěžují efektivní řešení problémů. Člověk se pak točí mezi nashromažděnými myšlenkami a událostmi. Indická masáž hlavy nás zpomalí, převezme smyslové uvědomění, ztiší myšlenky a do popředí se dostane opět kreativita a klid.

    Přijďte vyzkoušet indickou masáž na vlastní kůži.

    Navštívit nás můžete i na sociálních sítích