Říjen. 16, 2024

Přijďte objevit jedinečnou Terapii pohybem s Ellou Wolfin – Workshop 27.10.2024

Milí klienti a přátelé našeho studia, srdečně vás zveme na výjimečný zážitek, který propojuje pohyb a hluboké vnímání těla. Ve spolupráci s lektorkou Ellou Wolfin vám přinášíme unikátní workshop Terapie pohybem, který v České republice nikdo jiný nenabízí. 🌿 Pokud vás trápí ztuhlost, omezený rozsah pohybu nebo bolesti zad, tento workshop je pro vás ideální…

Větev třešněVětev třešně
Květ třešně

Milí klienti a přátelé našeho studia, srdečně vás zveme na výjimečný zážitek, který propojuje pohyb a hluboké vnímání těla. Ve spolupráci s lektorkou Ellou Wolfin vám přinášíme unikátní workshop Terapie pohybem, který v České republice nikdo jiný nenabízí. 🌿

Pokud vás trápí ztuhlost, omezený rozsah pohybu nebo bolesti zad, tento workshop je pro vás ideální příležitostí, jak najít cestu k úlevě a zlepšení pohody vašeho těla. Terapie pohybem vás naučí vnímat a pracovat se svým tělem jemně, s láskou a porozuměním. Tato technika nelze snadno popsat slovy – je to něco, co musíte zažít na vlastní kůži.

Co vám workshop přinese?

Terapie pohybem je jemná, ale velmi účinná metoda, která vám pomůže:

  • Zlepšit pohyblivost a zvýšit flexibilitu
  • Zbavit se bolesti a nepohodlí ve svalech a kloubech
  • Naučit se, jak vědomě reagovat na potřeby svého těla

V klidném a přátelském prostředí našeho Studia Masáže v Zahradě budete mít možnost poznat své tělo jinak, jemně a s ohledem na jeho jedinečné potřeby. Ella Wolfin s vámi bude pracovat individuálně, abyste se cítili pohodlně a v bezpečí po celou dobu workshopu.

Kdo je Ella Wolfin?

Ella Wolfin pochází z Izraele, kde se věnuje technikám vědomého pohybu, které pomáhají lidem po celém světě najít rovnováhu a úlevu. Její přístup je velmi laskavý a respektující – pomáhá každému účastníkovi najít vlastní cestu k lepšímu vnímání těla. Na našem workshopu bude přítomna i překladatelka, abyste se mohli plně soustředit na prožitek a nemuseli se starat o jazykovou bariéru.

Pro koho je workshop určen?

Workshop je určen pro všechny, kteří chtějí:

  • Zlepšit svou pohyblivost a zbavit se bolesti
  • Objevit nové způsoby, jak pečovat o své tělo
  • Naučit se, jak pohyb může přinést úlevu a klid do každodenního života

Není důležité, zda máte s podobnými technikami zkušenosti, nebo ne. Terapie pohybem je vhodná pro každého, kdo se chce o své tělo starat s větší pozorností a láskou.

Praktické informace

📅 Kdy: neděle 27. října 2024 od 15 hodin
📍 Kde: Studio Masáže v Zahradě, Nové Spolí 95, Český Krumlov
📞 Rezervace: Kapacita je omezena na 10 míst, proto si prosím rezervujte své místo co nejdříve přes formulář: https://forms.gle/2BCafsGBRwj9m1H97

Workshop je pro vás zdarma.

Dovolte si věnovat čas jen sobě, naslouchat svému tělu a objevit nové způsoby, jak přinést do svého života více pohody a klidu. Těšíme se na vás v našem studiu, kde si můžete užít tuto jedinečnou příležitost pod vedením Elly Wolfin.

Sdílet:

Co dalšího si ještě můžete přečíst?