Mobilní masáže | Masáže V Zahradě

Mobilní masáže

Mobilní masáže v Českém Krumlově

 

Relaxační i hloubkové masáže dopřejeme rádi také hostům, kteří v Českém Krumlově tráví dovolenou či víkend. Naše mobilní masérky si mohou zákazníci partnerských hotelů a penzionů z Krumlova a okolí objednat přímo na pokoj. Pro využití této služby je nutné mít s námi předem domluvenou spolupráci.

 

Masáže pro zákazníky ubytování

Jste hosty našich partnerských ubytování a rádi byste si objednali masáž a odměnili se tak relaxem po dni stráveném objevováním kouzelných uliček Českého Krumlova, nebo po cyklo výletě plni zážitků? 

Naše zkušené masérky přijedou přímo za vámi, aby vám poskytly dokonalý odpočinek a uvolnění. Nemusíte se nikam přesouvat, my přijedeme k vám. Kompletní vybavení si přivezou sebou. Vy si jen ověřte, zda má masáž proběhnout přímo na pokojí, či je v ubytování k tomu vyhrazená místnost, kam se vejde masérské lehátko a hlavně se nezapomeňte objednat.

Seznam našich partnerských hotelů a penzionů

Jak si objednat mobilní masáž

Masáž si objednejte buď telefonicky přímo na kontaktech masérek, nebo využijte online rezervační systém, kde i uvidíte kdy mají volnou kapacitu a mohou tak za vámi dorazit.

Objednání na tentýž den je možné již 3 hodiny předem od objednání a mimo město Český Krumlov musíte být alespoň 2 ze stejného ubytování.

Jednoduše si v našem rezervačním systému níže vyberte jeden z nabízených volných termínu. Do vašeho emailu vám přijde potvrzovací zpráva s rekapitulací vaší objednávky. Platit budete na místě hotově přímo masérce, nebo dle domluvy. Pokud byste se potřebovali na cokoliv optat neváhejte využít našich tel. kontaktů.

Jak můžete svou masáž zaplatit

Cena 60 min mobilní masáže stojí 1200 Kč a je možné ji uhradit těmito způsoby:

Pro provozovatele ubytovaní

Chcete svým hostům nabídnout něco navíc?

Díky naší mobilní masérce, můžete rozšířit svou nabídku o kvalitní masáže. Naše masérka přijede přímo k vám, pokud máte vhodný volný prostor, nebo velikost pokoje umožňuje dopřát masáž přímo u hosta na pokoji.

Vaši hosté si zaslouží ty nejlepší zážitky během svého pobytu v tomto krásném městě plném kultury a dobrodružství. A co by mohlo být lepší odměnou po dni stráveném objevováním kouzelných uliček, památek a zážitků Českého Krumlova, než masáž na míru jejich potřebám?

Do kterých lokalit jezdíme

Naším rajónem je hlavně Český Krumlov, ale jezdíme i do vzdálenějších lokalit jako je Rožmberk nebo Lipno, maximálně do 30 Km od Krumlova.

Proč masáže od nás

Zaujala vás možnost rozšíření vašich služeb? Neváhejte nás kontaktovat pro bližší info ke spolupráci.

Naše mobilní masérky

Jana a Martina jsou naše hlavní profesionální masérky, které jsou připraveny vás namasírovat dle vašich aktuálních přání a potřeb. Techniku i intenzitu si domluvíte na místě a tak se nemusíte dopředu trápit s výběrem typu masáže.

Toužíte přímo po terapii, po dokonalém uvolnění, zbavení se dlouhodobých bolestí a svalového napětí? Máte jedinečnou šanci doslova zažít Terapii pohybem od izraelské lektorky Elly s kterou úzce spolupracujeme, a která jako jediná tuto metodu zde v ČR praktikuje. Více se dozvíte zde.

Martina Majerová - Mobilní masérka

Jana Majerová

tel. 736 634 889

Pracuji jako zdravotní sestra s několikaletou praxí na interním lůžkovém oddělení, kde jsem se naučila
pečovat o nemocné, častokrát i s bolestmi zad. Ovládám úlevové polohy a základy rehabilitace. Vždy s úsměvem a ochotou se snažím přiblížit svým pacientům a klientům. 
Při maturitě jsem absolvovala masérský kurz, který mě naučil ulevit klientům od bolesti zad, ale také od
každodenního stresu. Klienti odchází s úsměvem a to mne hřeje u srdce.

Mou předností je síla a cit v rukách, které umožňují provádět účinné a cílené rehabilitační masáže, jež pomáhají uvolnit svalové napětí a podpořit rychlejší zotavení těla.

Ella Wolfin

Jmenuji se Ella, je mi 35 let a jsem hrdá máma. Od dětství je tanec jazykem mé duše, který mě provází životem. Jsem také terapeutka, což je jeden z hlavních zdrojů mého životního naplnění.

Ráda trávím čas v přírodě, kde nacházím klid a inspiraci. Hraji na meditační buben, medituji, tančím a hraji si se svým synem. Miluji objevování nových metod, jak uzdravit tělo, mysl a duši. Kromě toho se věnuji tvoření umění, jako je háčkování a pletení košíků.

Terapie pohybem
Zvolila jsem tento léčebný přístup díky své schopnosti hluboce naslouchat svému tělu i potřebám těch, kteří přicházejí na terapii. Metodu, kterou používám, jsem mnohokrát vyzkoušela a našla v ní řešení bolesti a nových možností pohybu. Pomohla mi odstranit dlouhodobé blokády v těle a výrazně zlepšit můj celkový stav.

Martina Schwarzová

tel. 775 647 133

Jmenuji se Martina, ráda pracuji, cvičím a odpočívám. Jsem akreditovaná sportovní masérka se stále se rozšiřující praxí. Masáže jsem chtěla dělat již jako malá, abych byla v kontaktu s lidmi a se ctí i potěšením jim pomáhala od stresu a bolestí pohybového aparátu.

Rezervujte si mobilní masáž zde